F.I.N.A.L & M.A.S.A.L.A.H...

Salam... skrg aku ngah berusaha untuk FINAL yg bakal tiba... Hati nie slalu rasa xsenang. Mcm2 dlm fikiran... Masalah tetap masalah kan... kalo xcuba atasi... Tapi bagi aku biarlah ketepikan semua tue dulu... FINAL aku lagi PENTING! Lagi aku fikir pasal masalah,lagi teruk jadinya... Effect kat aku gak... Mudaratkan aku gak... So,skrg... biarkan semua tue... Kalo nak fikir pun biarlah lepas FINAL... Penat fikir semua tue. Moga ALLAH sayang aku...


Kebelakangan nie aku agak tertekan... Luar tunjuk happy,dalam makan ati... Doakan aku.. Abg2,Sa hajat doa ek... Doa Sa... Rindu... Skrg,aku try untuk bangkit sendiri... bangun sendiri. Abg2 selalu ckp... nak tengok aku urus diri sendiri... nak aku blaja idup nie sendiri... Bila ada masalah try selesai sendiri. Xleh bergantung kat abg2... xleh dah nages2... Xleh byk ngadu dah... Lagipun dah besar. Malu org tengok... Skrg Sa ngah cuba... Tapi berat... Sebab Sa xpernah urus semua nie sendiri... Tapi Sa kan dah janji Sa cuba... Doakan Sa... Moga Sa akan terus kuat...

~ Ya ALLAH,peliharalah aku... ampuni aku... Terima kasih,ALLAH!

4 comments:

Fathi Baik said...

Semoga segalanya dalam
kasih sayang dan rahmat ALLAH S.W.T.

abid abdi said...

semoga mumtaz dan najah SARAH...

ZiErWa zAiNaL said...

sALAM sA saYaNg...
SeMogA SA seNtiAsA diLinDungi ALLAH.. BeRdoALah PaDanyA..wAt yAng TerBAeK unTuK fiNaL eXaM Ni..
hAzzUn sAiDaN yA uKhTi...SELaMaT bErJuANg!!

Intisar said...

hehehhee... mekasih sume! baru semangat sket... huhuhu... Albo,ko saje je an... Tapi xpe... Oleh krn ko dah doakan aku,aku time utk saat nie... mekasih sume ek...

 

SALING BERPESAN

EMPUNYA BLOG

EMPUNYA BLOG

UKHUWAH KERANA-NYA..

UKHUWAH KERANA-NYA..

Adward dari Pereka cerita

Followers

KOMUNITI TEMAN INTEAM

FAMILI UNIC

NASYID FM

HALUAN SISWA