Keputusan Rasmi SPR KTI 09/10


Alhamdulillah... Syukur... Result pengundian pilihanraya dah keluar... Semalam,Akhi Amin selaku pengerusi Suruhanjaya Pilihanraya KTI, secara rasminya mengumumkan Penyandang jawatan-jawatan dalam saf kepimpinan KTI 2010. Sume yg terpilih mantap2 belaka.. hihihi...
Tahniah buat Abg Husaini berjaya menyandang jawatan presiden KTI... Dah 2 tahun berturut2... hihihi... Nampaknye, memang Abg Husaini yg layak memegang jawatan tue stakat nih... hihihi... Tahniah juga buat saf kepimpinan yg baru... Moga mampu pikul amanah nie... Jgn tertekan lak ngan tanggungjawab nih... ingat pesan Akhi Amin...
" Semua keputusan di atas adalah hasil pungutan suara majoriti anda semua, harap beristighfar bagi yang dilantik dan dapat menjalankan amanah dengan penuh bertanggungjawab.
Jangan menganggap ini sebagai satu bebanan yang berat kerana seperti yang selalu ana sebutkan, KTI ini adalah tempat sukarela, tiada paksaan dan tiada perkara yang mahu menyusahkan mana-mana individu... "
Hehhee... Tahniah buat sahabatku, Huda... Menyandang jawatan sebagai AJK... n Tahniah jugak wat Kak Ira yg menyandang setiausaha... hihihi... Pengumuman untuk moderator baru akan diumumkan kemudian... Tunggu yek! Siapakah insan terpilih itu... hihihi... MOga ALLAH meredhai kita.

0 comments:

 

SALING BERPESAN

EMPUNYA BLOG

EMPUNYA BLOG

UKHUWAH KERANA-NYA..

UKHUWAH KERANA-NYA..

Adward dari Pereka cerita

Followers

KOMUNITI TEMAN INTEAM

FAMILI UNIC

NASYID FM

HALUAN SISWA