Karnival Tour Nasyid Indie

Pada sume ahli NIFC n sume lah... Mai sat nak habaq...
Konsert Sulung Nasyid Indie d Karnival Tour Nasyid Indie!!!
Saje nak maklumkan Karnival Tour Nasyid Indie akan diadakan pada
Tarikh: 6 dan 7 Mac 2010
Tempat: di Parking A Stadium Putra Bukit Jalil.
Byk akiviti yg bakal diadakan. Mcm2la... Mesti srono punye! Pertandingan nasyid utk kanak2 n remaja pon ade tau! Ibu2 on ade pertandingannye... Urmmm.. Macam pertandinga masak n de lagi la yg lain. Byk la gerai yg akakn dibuka. Nak gerai ape? makanan? alatan dapur? perhiasan? sume ade beb! lbih kurg 10 gerai gak la de sane. Karnival nih d anjurkan oleh Adfinity Consultation dengan kerjasama TV9 n ade gak beberapa penaja lain. Tujuannye semestinye sbb nak memperkenalkan penasyid2 independent (nasyid indie) dengan menyediakan platform mcm ini.
Jangkaan, karnival nih mampu tarik ribuan pengunjung... Biar bergegar KL tuh! huhu. Konsert Nasyid Indie pada sebelah malam Sabtu. 6 hb la maksudnye. Slain tue, de gak tampilkan baberapa kumplan nasyid popular sbgai artis undangan. Tp yg tanah air je la.. hihi. Tentatif program sepanjang Karnival Tour Nasyid Indie ini akan dimaklumkan kemudian. Sbelum terlupa, Sila pastikan anda menghubungi Bro Halim (017 7222 612) dengan kadar yg sangat segera krn perlukan pengesahan secepat yg mungkin bagi memudahkan urusan daftar group kerana gmbr2 anda diperlukan untuk dicetak di bunting2, banner2, dan iklan2 (termasuk di TV9) dan mana2 media yg akan dimklumkan kemudian.
~Insya Allah aku xdpt pergi yg nih! huhuuh... Tapi aku amat mengharapkan tour kat Klantan atau kat Trg aku leh join... Akan kutungu saat itu... hihihi... Gud Luck sume!!! Moga ALLAH memberkati usaha kalian...

0 comments:

 

OWNER

My photo
HambaNya yang sentiasa mahukan perubahan dalam hidup. Bakal penghuni kubur. Moga hidup ini memberi erti.
Powered by Blogger.

MARI MENJADI HAMBA

SALING BERPESAN

EMPUNYA BLOG

EMPUNYA BLOG

UKHUWAH KERANA-NYA..

UKHUWAH KERANA-NYA..

Adward dari Pereka cerita

Followers

KOMUNITI TEMAN INTEAM

FAMILI UNIC

NASYID FM

HALUAN SISWA