Album Kompilasi Nasyid Indie 2010: Penyertaan Dibuka Sekarang!



Ini merupakan satu lagi projek terbaru Neurotic Studio utk tahun 2010 ini iaitu Album Kompilasi Nasyid Indie 2010.

Secara ringkasnya, album ini merupakan album yg menghimpunkan lagu-lagu nasyid nyanyian kumpulan2 nasyid indie yang dah ada mungkin 1, 2 lagu yg dah siap dirakam, untuk dijadikan single tp xde jalan untuk tembusi pasaran atau mungkin xde platform nak perkenalkan lagu tersebut. Jadi kami di Neurotic Studio akan mengumpulkan ke semua lagu2 nasyid dari setiap kumpulan yang berbeza untuk dihimpunkan dalam 1 album. Menarik kan?

Jadi apa tunggu lagi, kepada bakat2 nasyid di luar sana yang dah bertungkus lumus masuk studio untuk rakam lagu anda tu, apa kata serahkan semua urusan penghasilan album kompilasi ni dengan hanya menyertakan lagu anda yang dah siap dirakam tu. Mudah sahaja. Penyertaan ini terbuka kepada sesiapa penasyid indie (solo atau group) dan yang penting anda mestilah dah ada material iaitu sekurang2nya sebuah lagu yg dah siap dirakam.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi kami di talian 017 7222 612 (call/sms). Terima kasih.

~ De sape2 berminat? Same2lah membantu... ngeh3.

0 comments:

 

OWNER

My photo
HambaNya yang sentiasa mahukan perubahan dalam hidup. Bakal penghuni kubur. Moga hidup ini memberi erti.
Powered by Blogger.

MARI MENJADI HAMBA

SALING BERPESAN

EMPUNYA BLOG

EMPUNYA BLOG

UKHUWAH KERANA-NYA..

UKHUWAH KERANA-NYA..

Adward dari Pereka cerita

Followers

KOMUNITI TEMAN INTEAM

FAMILI UNIC

NASYID FM

HALUAN SISWA