Koleksi Nasyid Indie Vol. 1


Sape2 yang nak teringin untuk dapatkan album nie,boleh dapatkan dengan segera... emailkan kepada syahmanz@yahoo.com. Sila sertakan nama,alamat,no.tel, dan jumlah tempahan... Istimewanya di sini,harga yang ditetapkan ialah RM 25.90 untuk pasaran komersial dan RM19.90 untuk pasaran underground.Walaupun underground,ia tetap ORI.Kod caller ringtones pon ada disertakan sekali atas permintaan ramai... Koleksi Nasyid Indie Vol. 1- 'Nasyeed Underground' nie memuatkan 11 buah lagu dari group2 yang berlainan dan 4 track. Nak tau lagu2 pe? sila ke blog Bro Syahman. Xlarat nak senarai...xpon korang beli jek album tue.. De 2 lagu yang dimainkan oleh Bro Syahman. 'Segalanya ada'-Syahman dan 'Di Tangisan Cinta-Syahman,Taqi NICE,Abd Halim DEVO...Bro,Sa promote sket ek?hehehehe...Lepas korang dah dengar lagu tue,nak komen sal lagu tue best ke x,korang jgn komen kat aku...komen kat abg 2...kat Bro Syahman tue...Sebab bkn aku yang menyanyi tapi dier..hihihi...Bro,jangan marah sa lak ek...hehhee...Dan kalo nak tahu dengan lebih banyak,tengok kat blog dier jek.. Pe pun moga Bro terus berjaya...hehehe...

~ Bro,sa da tolong promote...nanti kalo da laku lehla belanja sa.huhuuhu...
 

SALING BERPESAN

EMPUNYA BLOG

EMPUNYA BLOG

UKHUWAH KERANA-NYA..

UKHUWAH KERANA-NYA..

Adward dari Pereka cerita

Followers

KOMUNITI TEMAN INTEAM

FAMILI UNIC

NASYID FM

HALUAN SISWA