Syawal

Salam Syawal n Salam ceria buat semua. Dah lama tak update blog. Hehehee. Cuti raya lah katakan. Ngeh3.:P Dengan kesempatan yang ada nih, masih ada peluang n masih tak lewat untuk Sa ucapkan Selamat Hari Raya buat kalian semua kan.

Baru berkesempatan untuk update blog. Hehehe. Bagaimana Ramadhan kawan2? Bagaimana pula Syawal nih? Sudah puasa 6? Hehehe. Sa pun baru nak start puasa. Jom lah sama2 puasa 6.:D

Alhamdulillah.. Cuti raya hampir 2 minggu. Betul2 sayang mahu lepaskan cuti. Tambah2 dapat bersama2 dengan Si Tecit, Nur Arissa Humaira. Raya kali nih raya first bersama anak saudara n kakak ipar. Ngeh3. Sangat seronok!

Raya kali nih masih tak lengkap family. Abg Ab masih jauh di sana. Insya Allah bulan 11 nih akan pulang ke Malaysia. Selesai tunaikan fardhu haji ke baitullah.:D


Raya kali nih rasa sedikit kehilangan. Hehehee. Hanya ALLAH jek yang tahu. Raya kali nih pun tak banyak berjalan raya. Hihihi.

Alhamdulillah.. Syukur. ALLAH masih beri kesempatan untuk beraya.

MOga ALLAH berkati kalian..^_^

0 comments:

 

SALING BERPESAN

EMPUNYA BLOG

EMPUNYA BLOG

UKHUWAH KERANA-NYA..

UKHUWAH KERANA-NYA..

Adward dari Pereka cerita

Followers

KOMUNITI TEMAN INTEAM

FAMILI UNIC

NASYID FM

HALUAN SISWA