KeranaMu Aku Menyayanginya

Salam.. Hehehhee. Bagi yang selalu follow blog Sa mesti dah agak pasal sape yang Sa nak share kan.. Hihihi. Sbb insan nih mmg selalu di ingatan n selalu jd bahan untuk Sa berceloteh. Ngeh3. Betul2 merindui dia.. Walupun bape hari xcontact pon, rindu tu tetap dtg.. Dialah antara insan yg memahami diri nih selaen sahabat2 terdekat yg laen. Dia juga kembar Sa n Si Sweet "Bangau Ohh.. bangau.." Sa.. Hihihi.. Kenapa "Bangau... Oh.. Bangau"? Adalah.. Kalau nak tau jugak, korek la blog nih.. Hahahaha. Tetibe.:P

Tiap kali diri nih rindu si dia.. langit jd tatapan Sa.. Huhu. Nak call selalu pon kdg2 xleh.. x dia busy, Sa yg busy.. Huhu.





Kehangatan kasihmu terasa di jiwa



Walau sekian lama tidak bersama



Tawa ceria dalam ingatan



Mewarnai lukisan hatiku






Kata azimatmu ku pahatkan



Buat diriku yang sering alpa



Juga yang mudah tersasar...






Duhai temanku,



Terima kasih ku ucapkan



Buatmu yang sudi melakar pelangi indah



dalam hidupku...






by: Aku yg ntah Pape:P



22/05/11



AHAD






~ Ngah duk layan perasaan ari tuh, tetibe jek berjiwang karat jap.. Hahahaa. Moga ALLAH sentiasa di hatinya.. Ya ALLAH, kau satukan hati kami ini sentiasa..

2 comments:

Helmi Razali said...

huda ye?..teringat kad TnG yg dia bagi xpulang2 lagi..huhu..ntah2 dia dah beli kad baru agaknye.. =D

Intisar said...

hehhe.. yup uncle. huhu. Ntah2 de yg baru da.. hahaha.:P

 

SALING BERPESAN

EMPUNYA BLOG

EMPUNYA BLOG

UKHUWAH KERANA-NYA..

UKHUWAH KERANA-NYA..

Adward dari Pereka cerita

Followers

KOMUNITI TEMAN INTEAM

FAMILI UNIC

NASYID FM

HALUAN SISWA