Aidilfitri 2012 bersama Si Tecit

Assalamualaikum buat semua. 
Sangat lama menyepikan diri. Terima kasih pada yang prihatin bertanya soal blog ini. Huhuhu. Ada jugak yang merindu :P

Sebenarnye hati memang sellau tergerak untuk menulis di sini, tapi ALLAH tak mengizinkan dengan pelbagai hal yang menghalang. Sekarang pun, Sa dah menghampiri hari-hari akhir untuk semester 2. Sangat sibuk. Hari ni hari pertama final exam. Hajat doa ya untuk 2 lagi paper pada 1 dan 2 Sept.

Sebelum terlupa, Sa mahu mengucapkan Salam Aidilfitri buat semua. Moga ALLAH merahmati semuanya. Aidilfitri kali nih terasa hambar. Bukan tak bermakna tapi agak suram kerana tahun nih, beraya tanpa nenek dan mak saudara yang dipanggil Ummi. Ngam2 raya nih, Si Tecit Arissa dah boleh berjalan. Seronok!

Sepanjang raya, hati ni tak berapa nak tenteram sebab fikirkan final exam. Tambah lagi masih diuji dengan kesihatan yang kurang. Tapi Sa bersyukur sebab masih mampu menghadapi. Doakan Sa selalu. Moga ALLAH berkati kalian.

Arissa yang semakin membesar. Sangat jauh berbeza ngan Arissa beberapa bulan yang lepas. Sekarang dah semakin pandai. Achik Sarah selalu kacau dia kasi dia tension. Huhuhu. Hobi2. Moga terus ceria, sayang!


Arissa beralan di Taman Tamadun Islam.


Bersama basikal comel


Hari raya pertama.
Berusaha kutip duit!

Sekadar berkongsi sedikit. Sebelum nih terfikir untuk tutup blog ni sebab asyik sibuk je. Bersawang blog. Tapi fikir balik, sayang pula. Dah bertahun2. Insya Alah, bila berkesempatan, Sa akan kemaskini blog n buat perubahan. MOga ALLAH permudahkan..^_^

0 comments:

 

SALING BERPESAN

EMPUNYA BLOG

EMPUNYA BLOG

UKHUWAH KERANA-NYA..

UKHUWAH KERANA-NYA..

Adward dari Pereka cerita

Followers

KOMUNITI TEMAN INTEAM

FAMILI UNIC

NASYID FM

HALUAN SISWA