Seremban May 2012

Assalamualaikum.. 
Salam sayang buat semua. Lama tak berceloteh kat sini. Sa pun macam dah tak endah dgn blog nih. Kesian blog nih. Sekarang, Sa dah berjaya abeskan sem 1 di KLMU. Alhamdulillah. Semalam, 21 Mei 2012 Sa exam n selamat selesaikan presentation final project Image Manipulation Application dengan baik. Alhamdulillah, dapat pujian dari miss:P Syukur.

Jumaat lepas, Sa ikut budak bilik Sa, Hawa balik ke Seremban bersama Farah. Rumah kakak dia yang sulung. Kami panggil kakak tuh Along. Suka sangat2 dan sangat2 happy berada di sana. Tepatlah dengan niat Sa nak pergi untuk tenangkan diri. 

Bertolak petang sampai dalam pukul 9malam di rumah Along. Di sambut mesra oleh Along dan anak2nya. Keesokkan hari, ikut Along pergi kenduri di Seremban 2. Kenduri belah keluarga Abang(Suami Along).


Nih gambar waktu balik dari kenduri. 
Bersama Along dan Abang.

Along selalu masakkan makanan yang sedap2.Huhuhu. Sangat meraikan kedatangan kami. Hari Ahad, hari last bersama Along. Pagi tuh, belajar gubah buah. Hehehehe. Sangat best. Taklah kekok sangat sebab seolah2 melukis atas buah jek:P


Tekunnya..:P


Abang dan adik(anak Along) perhatikan Sa kot2 pisau makan tgn:P


Inilah hasilnya!

Hehehehe. Hasilnya taklah cantik sangat sebab diri ini budak baru belajar. Tapi sangat suka n sangat seronok. Lepasnih bolehlah buat hobi baru. Huhuhuhu. Terima kasih Along atas segalanya. Insya Allah, akan datang lagi. Kawan2 nak cuba? Cubalah sendiri^_^
 

SALING BERPESAN

EMPUNYA BLOG

EMPUNYA BLOG

UKHUWAH KERANA-NYA..

UKHUWAH KERANA-NYA..

Adward dari Pereka cerita

Followers

KOMUNITI TEMAN INTEAM

FAMILI UNIC

NASYID FM

HALUAN SISWA